Diensten

Onze volledig geïntegreerde wereldwijde groep is uniek voor de mid-market. Dit is een kritische onderscheidende factor. Met ongeveer 300+ financiële experts in meer dan 30 landen over de hele wereld, wordt onze schaal, bereik en lokale kennis gebruikt om onze klanten te ondersteunen waar ze ons nodig hebben. Onze kantoren worden ondersteund door een op de cloud gebaseerd bestandsbeheer-, projectbeheer- en workflowsysteem om een gemeenschappelijke aanpak en serviceniveaus te ondersteunen en af te dwingen. Waar ter wereld onze klanten ook actief zijn, ze hebben één dienstverlener.

.

SELL SIDE M&A Advies

Wij nemen namens het management en de eigenaren het zware werk uit handen om een succesvolle transactie mogelijk te maken

Nauwkeurige projectuitvoering zorgt voor optimale prijs en voorwaarden

We werken hard om materialen van hoge kwaliteit te leveren volgens wereldwijde best practices om een optimaal resultaat te garanderen

Nauwe samenwerking met het management om de business volledig te begrijpen om een aantrekkelijk, geloofwaardig verkoopverhaal te creëren en eventuele valkuilen te vermijden

BUY SIDE M&A Advies

Wij nemen deel aan de uitvoering van de acquisitiestrategie van onze klanten

Wij zijn verantwoordelijk voor het hele proces, van screening en contacteren tot het uitvoeren van voorlopige waarderingen, onderhandelen en voltooien van de transactie

Ons internationale netwerk maakt een internationale reikwijdte mogelijk

Aanvullende diensten

Onze corporate finance consultants bieden een uitgebreid scala aan advies, begeleiding en op maat gemaakte corporate finance oplossingen.

We hebben de mensen, ervaring en tools om onze klanten te helpen hun kapitaalstructuren te optimaliseren.

FUNDRAISING en IPO’s

Wij helpen klanten kapitaal te verkrijgen van investeerders, venture capital en private equity bronnen en van andere kapitaalmarkten.

DEBT
ADVISORY

We hebben veel ervaring met het bijstaan van onze klanten met hun behoeften op het gebied van achtergestelde en mezzanine schulden.

Waarderingen

We helpen raden van bestuur bij het vervullen van hun fiduciaire verantwoordelijkheden bij het overwegen van veel zakelijke transacties. Ons team heeft bijzondere expertise in situaties waarin de onafhankelijkheid van adviseurs voorop staat en controle essentieel is.

Meer dan 300

Adviseurs

In meer dan 30 landen
rond de wereld

Het woord internationaal
is niet alleen een woord voor ons

Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote grensoverschrijdende fusies en overnames, doorgaans met een transactiewaarde tussen de EUR 10 en 300 miljoen. Onze grote groep tevreden klanten varieert van middelgrote familiebedrijven tot grote multinationals en private equity huizen.

We hebben een gespecialiseerde set projectmanagement-, organisatie- en informatiesysteemtools ontwikkeld om in dit segment te werken ten behoeve van onze klanten, waaronder: i) uitgebreide toegang tot internationale doelen en kopers; ii) Lokalisatie-expertise in uitvoering; en iii) Dealgeschiedenis van 50 jaar en gespecialiseerde branchekennis. Wij adviseren onze cliënten bij desinvesteringen, overnames, kapitaalverhogingen en IPO's.

Bij elk Translink-kantoor blijft een senior partner betrokken gedurende de hele levenscyclus van een mandaat, van pitch tot voltooiing. We staan bekend om ons vermogen om transacties te leveren die meerdere jurisdicties, culturen en partijen bestrijken.