Ons verhaal

Als een van de eerste investment banking boutiques die grensoverschrijdende fusies en overnames tussen Europa en de VS uitvoerde, is Translink Corporate Finance sinds 1972 toonaangevend in het veld. In vijf decennia hebben we een werkelijk wereldwijde voetafdruk ontwikkeld.

De ideeën van onze oprichter, dr. Roland Schucht, vormen de basis van alles wat we doen en doordringen ons van een unieke cultuur en waarden.

We krijgen de deal voor elkaar door connecties op te bouwen die ertoe doen. Onze zeer ervaren en capabele senior teams streven ernaar om een naadloze deal ervaring te bieden waarbij we met u samenwerken bij elk contactpunt in de reis.

Onze waarden


Bij Translink Corporate Finance zijn we trots op het belichamen van onze waarden. Dit betekent:

Klant eerst

Al onze klantopdrachten worden uitgevoerd met de meest nauwgezette aandacht voor detail en de hoogste normen van professionele integriteit. Dat stelt ons in staat om sterke banden op te bouwen tussen onszelf en onze klanten.

Gemakkelijk te benaderen

Ondernemen is uitdagend maar hoeft niet moeilijk te zijn. Wij geloven in het onze klanten zo comfortabel mogelijk maken om de dagelijkse gang van zaken zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Uitzonderlijke individuen

Talent is een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsmodel. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat onze experts het neusje van de zalm vertegenwoordigen in hun respectievelijke sectoren.

Wereldwijde uitmuntendheid

Wij zijn een wereldwijde organisatie in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Ongeacht waar wij ter wereld ook zijn, we opereren als één. Translink Corporate Finance is stevig verankerd in zakencentra op elk continent en verenigd door een wereldwijde groep van sterke, persoonlijke relaties.

Ondernemersgeest

Als collega-ondernemers weten we wat er nodig is om uw doelen te bereiken en we passen die ondernemersgeest toe op alles wat we doen.